Size: 30m2
Sleeps: 2+1 особи

Студио 2.2

Симпатични и многу добро опремени студиа. Чисти, пријатни и свежо украсени, совршено прилагодливи за еден патник, пар или група од 3. Бесплатно вклучен Интернет во цената.
 
Услуги
 • Клима
 • Паркинг
 • Каб/ТВ
Услуги
 • Чистење секој трет ден
 • Промена на постелнина секој 7ми ден
 • Промена на пешкири секој ден
Кујна услуги
 • Плотна
 • Фрижидер
 • Аспиратор
 • Микробранова
 • Комплет прибор за 4 особи
Цени за резервација
Сите цени се во евра
Еден ден Една недела 15 дена 1 месец
20 EUR 100 EUR 170 EUR 300 EUR
*Цена за дополнителен п 300 EUR

Како да стигнете

Со користење на долу наведените мапи ќе најдете упатства за тоа како да стигнете до нас од аеродромот во Скопје, автобуската/ железничката попатна станица , центарот на градот итн.