• slider image
    SIESTA APARTMENTS
Апартмани

Апартман 0.2

Симпатични и многу добро опремени апартмани. Чисти, пријатни и свежо украсени, совршено прилагодливи за еден патник, пар или група од 4. Бесплатно вклучен Интернет во цената.

30 EUR / Дневно
Апартмани

Апартман 1.1

Симпатични и многу добро опремени апартмани. Чисти, пријатни и свежо украсени, совршено прилагодливи за еден патник, пар или група од 4. Бесплатно вклучен Интернет во цената.

30 EUR / Дневно
Апартмани

Апартман 2.1

Симпатични и многу добро опремени апартмани. Чисти, пријатни и свежо украсени, совршено прилагодливи за еден патник, пар или група од 4. Бесплатно вклучен Интернет во цената.

30 EUR / Дневно