• slider image
    SIESTA APARTMENTS
Студиа

Студио 1.2

Симпатични и многу добро опремени студиа. Чисти, пријатни и свежо украсени, совршено прилагодливи за еден патник, пар или група од 3. Бесплатно вклучен Интернет во цената.
20 EUR / Дневно
Студиа

Студио 1.3

Симпатични и многу добро опремени студиа. Чисти, пријатни и свежо украсени, совршено прилагодливи за еден патник, пар или група од 3. Бесплатно вклучен Интернет во цената.

20 EUR / Дневно
Студиа

Студио 2.2

Симпатични и многу добро опремени студиа. Чисти, пријатни и свежо украсени, совршено прилагодливи за еден патник, пар или група од 3. Бесплатно вклучен Интернет во цената.
 
20 EUR / Дневно
Студиа

Студио 2.3

Симпатични и многу добро опремени студиа. Чисти, пријатни и свежо украсени, совршено прилагодливи за еден патник, пар или група од 3. Бесплатно вклучен Интернет во цената.
 
20 EUR / Дневно